За тиждень Фонд держмайна заробив 354 млн грн на приватизаційних аукціонах

З 22 по 26 травня сума переможних ставок приватизаційних аукціонів Фонду держмайна сягнула 353,6 млн грн. У 16 аукціонах взяли участь 117  учасників, а завдяки конкуренції вартість активів зросла у понад 6 разів від стартової ціни.

Цього тижня у попиті здебільшого була приватизація нерухомості. Серед активів — пункти ветеринарної медицини та будівлі на Львівщині, а також адміністративний будинок у Тернопільській області. Також нових власників знайшли об’єкти столичної нерухомості – автотранспортне підприємство комітету телебачення і радіомовлення та Київський “Ермітаж”, переможна ставка за який стала найбільшою серед усіх аукціонів з початку відновлення малої приватизації у вересні 2022 року.

З 29 травня по 02 червня Фонд держмайна планує 24 приватизаційні аукціони Підприємцям пропонується придбати комплекс ДП “Електронмаш” у столиці, дослідний завод у Миколаєві та будівлі підприємства у Житомирській області.

Беріть участь в прозорих приватизаційних аукціонах та робіть внесок у Перемогу України, адже всі кошти, які залучає Фонд держмайна йдуть на підтримку Сил Оборони.

Детальніше про наступні аукціони Ви можете дізнатися на сайті privatization.gov.ua. Також ми публікуємо оголошення цікавих об’єктів приватизації у телеграм-каналі «Приватизація в Україні».

Залишити відповідь