ФДМУ виставить на аукціон актив в центрі Вінниці із загальною площею нерухомості 14 тис. м².

Фонд держмайна 15 червня 2023 року планує провести приватизаційний аукціон єдиного майнового комплексу ДП «Державний фонд геопросторових даних України», що знаходиться у центральному районі Вінниці. 

Загальна площа нерухомості активу складає 14 тис. м² і складається з 8 будівель та 16 споруд, серед яких виробничий корпус, магазин промислових товарів, склади, автогараж, автостоянка. Серед виробничого обладнання, яке теж підлягає приватизації — діюче обладнання для виготовлення рельєфних мап. Разом продається також автомобіль ГАЗ 3110 2003 року випуску. 

Стартова ціна, яка буде запропонована на аукціоні — 22,1 млн грн (без урахування ПДВ). Розмір гарантійного внеску складає 4,4 млн грн, реєстраційного — 1,3 тис. грн. 

Основним видом діяльності підприємства раніше, відповідно до Статуту, було формування та ведення фонду геопросторових даних України. Також підприємство займалося поліграфічними послугами з друкування повноколірної та виготовленням книжкової продукції. Але з 2021 року воно повністю припинило свою діяльність. 

Колись Державний фонд геопросторових даних України був лідером з виготовлення мап. Але зараз на підприємстві цінними залишились лише стіни і його розташування в одному з центральних районів міста. Ці площі можуть бути ефективно використані новим власником. Об’єкт цікавий і ми очікуємо, що на аукціон прийдуть інвестори та будуть боротись за нього, зазначають у Фонді.

Актив знаходяться за адресою: Вінницька область, м. Вінниця, вул. 600-річчя, 19.

Після приватизації покупець зобов’язаний забезпечити погашення боргів ДП «Державний фонд геопросторових даних України» із заробітної плати та перед бюджетом, а також не звільняти працівників протягом шести місяців.

Детальніше про об’єкт ви можете дізнатися на сторінці активу

З іншими цікавими пропозиціями по приватизації Ви можете ознайомитись на сайті privatization.gov.ua та у телеграм-каналі «Приватизація в Україні»

Залишити відповідь