Інвестиційний дайджест приватизації № 38, вересень 2023

Публікуємо тридцять восьмий інвестиційний дайджест приватизації 2023 року. У ньому Ви знайдете актуальні лоти приватизаційних аукціонів. Активи знадобляться у виробничих, офісних, господарських проєктах. 

Усі пропозиції за посиланням – https://bit.ly/48igkUb

Розповімо про деякі аукціони з переліку:

Зарубинський спиртзавод

Площа активу складає 28804,5 м². Майновий комплекс включає промислову , заводську, фабричну будівлю, техніку, апаратуру спиртзаводу.

Місцезнаходження: Тернопільська область, Тернопільський район, село Зарубинці

Стартова ціна – 245,4 млн грн.

Аукціон – 10 жовтня. Детальніше про актив.

Державне підприємство “Волиньторф”

Площа активу складає 16016,2 м².Актив представлений єдиним майновим комплексом Державного підприємства “Волиньторф”, що складається з промислових, виробничих потужностей, майданчиків для зберігання продукції, обладнання та інфраструктури призначеної для видобутку та обробки торфу.

Місцезнаходження: Місцезнаходження:Волинська обл., Камінь-Каширський р-н (колишній – Маневицький р-н), с. Прилісне, вул. Сойне, 15 

Стартова ціна – 190,1 млн грн. 

Аукціон – 6 жовтня. Детальніше про об’єкт.

Державне підприємство “Державний інститут по проектуванню підприємств гірничорудної промисловості “Кривбаспроект”

Площа активу складає 14967,7 м². Майновий комплекс включає єдиний майновий комплекс Державного підприємства “Державний інститут по проектуванню підприємств гірничорудної промисловості “Кривбаспроект”, що складається з будівлі та обладнання призначених для надання послуг у сфері геодезії та інженерії

Місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, просп. Поштовий, 40

Стартова ціна – 28,9 млн грн. 

Аукціон – 12 жовтня. Детальніше про об’єкт.

Запрошуємо інвесторів ознайомитися з повним переліком об’єктів. Детальніше про кожен з них та навіть більше на privatization.gov.ua. Також у нашому телеграм-каналі Приватизація в Україні ми публікуємо оголошення найпривабливіших пропозицій приватизації.

Залишити відповідь