Фонд держмайна заробив 38 млн грн на приватизаційних аукціонах тижня

З 17 по 21 липня сума переможних ставок приватизаційних аукціонів Фонду держмайна сягнула 37,6 млн грн. У 8 аукціонах взяли участь 41 учасник, а завдяки конкуренції ціна активів зросла у 24 рази від стартової ціни.

Цього тижня у попиті здебільшого була приватизація нерухомості. Серед активів — нерухомість у Львівській, Кіровоградській та Чернігівській областях, а також адмінбудівлі на Рівненщині та Миколаївщині. 

Аукціоном з найбільшою кількістю учасників та зростанням ціни лота став аукціон за комплекс будівель з теплицями на Львівщині, за який змагалися 15 учасників. Переможна ставка за лоти склала 25 млн грн. Таким чином, завдяки конкуренції вартість активу зросла у 11,7 тисяч разів з 2 тис. грн стартової (балансової) ціни.

З 31 липня по 1 серпня Фонд держмайна планує провести 16 приватизаційних аукціонів. Інвесторам пропонуємо придбати Новосілківський спиртзаводНігинський кар’єр, державні пакети акцій АТ “Смоли” та  АТ “Укрнафтопродукт”, а також Полтавський комбінат хлібопродуктів.

Ви можете зробити свій внесок у перемогу України, взявши участь в аукціонах ФДМУ, адже всі кошти від приватизації держмайна йдуть на підтримку Сил оборони.

Запрошуємо ознайомлюватися з новими пропозиціями на сайті privatization.gov.ua та в телеграм-каналі «Приватизація в Україні».

Залишити відповідь