Фонд держмайна та Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» створили пояснювальні відео про віртуальні кімнати даних

У рамках Грантової угоди № LSGA_001 між Фондом державного майна України та Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України» було розроблено відеоінструкції з користування віртуальними кімнатами даних.

Віртуальні кімнати даних були створені Фондом державного майна у 2020 році за підтримки Програми USAID«Конкурентоспроможна економіка України». Це електронне сховище інформації, яке дає можливість у режимі онлайн ознайомлюватися з усіма документами, які стосуються об’єктів приватизації. 

Максимальне розкриття інформації про об’єкти за принципом «всі знають все» є дієвим інструментом боротьби з корупцією, позитивно впливає на прозорість приватизаційних процесів та сприяє формуванню ринкових цін на активи через чесну конкуренцію. 

Ми запрошуємо всіх до участі в приватизаційних онлайн-аукціонах, а для цього, перш за все, варто ознайомитися з інформацією про об’єкти у віртуальних кімнатах даних. 

Дізнатися як це працює може кожен, переглянувши відео за посиланнями: (https://youtu.be/KT3L2P12M9whttps://youtu.be/h8NyWmm5nQw)

Залишити відповідь