Інвестиційний дайджест приватизації № 27, липень 2023

Публікуємо двадцять сьомий інвестиційний дайджест приватизації 2023 року. У ньому Ви знайдете актуальні лоти приватизаційних аукціонів. Активи знадобляться у виробничих, офісних, комерційних проєктах.

Усі пропозиції за посиланням –

Розповімо про деякі аукціони з переліку: https://bit.ly/3CYgly5

Державний пакет 100% акцій АТ «Смоли»

Площа активу складає 52 519 м². Статутний капітал АТ “Смоли” складає 144 млн грн. Основними напрямками та предметом діяльності підприємства є виробництво пластмас у первинних формах та іонообмінних смол.

Місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Кам’янське,  просп. Аношкіна, 179

Стартова ціна – 190 млн грн. Аукціон – 26 липня. Детальніше про актив.

Угерський спиртовий завод

Площа активу складає 15 980 м². Діюче підприємство хімічної промисловості. Продуктивність спирту-ректифікату: 22 тис л. на добу. До складу входять 43 одиниці нерухомого майна й інфраструктури та 18 транспортних засобів, зокрема спеціальної техніки.

Місцезнаходження: Львівська обл., Стрийський р-н, с.Угерсько.

Стартова ціна – 42,2 млн грн. Аукціон – 12 липня. Детальніше про об’єкт.

Державний пакет акцій розміром 50% + 1 акція АТ “Укрнафтопродукт”

Площа активу складає 5 472 м². До складу майна входять: майновий комплекс, квартира, автомобіль, зареєстрована земельна ділянка в Горлівці та земельна ділянка в Києві, що знаходиться у комунальній формі власності.

Місцезнаходження: м. Київ, б-р Верховної Ради, 34

Стартова ціна – 37,7 млн грн. Аукціон – 14 липня. Детальніше про об’єкт.

Запрошуємо інвесторів ознайомитися з повним переліком об’єктів. Детальніше про кожен з них та навіть більше на privatization.gov.ua. Також у нашому телеграм-каналі Приватизація в Україні ми публікуємо оголошення найпривабливіших пропозицій приватизації.

Залишити відповідь