З 8 по 12 травня Фонд держмайна заробив понад 126 млн грн на приватизаційних аукціонах

З 8 по 12 травня сума переможних ставок приватизаційних аукціонів Фонду держмайна сягнула 126,1 млн грн. У 6 аукціонах взяли участь 62  підприємці, а завдяки конкуренції вартість активів зросла майже у 8 разів від стартової ціни.

Цього тижня у попиті здебільшого була приватизація нерухомості. Серед активів — приміщення в Івано-Франківській області, будівлі для тваринництва та приміщення ветлікарень у Волинські та Львівській областях. Також нового власника знайшов Придніпровський експертно – технічний центр Держпраці.

З 15 по 19 травня Фонд держмайна планує 13 приватизаційних аукціонів. Підприємцям пропонується придбати адмінбудівлі на Івано-Франківщині та Тернопільщині, автотранспортне підприємство у Києві, комплекс будівель на березі Хаджибейського лиману та будівлю цеху у Житомирській області.

Зробити свій внесок в Перемогу України може кожен. Беріть участь в прозорих приватизаційних аукціонах, адже всі кошти, які залучає Фонд держмайна йдуть на підтримку Сил Оборони.

Детальніше про наступні аукціони Ви можете дізнатися на сайті privatization.gov.ua. Також ми публікуємо оголошення цікавих об’єктів приватизації у телеграм-каналі «Приватизація в Україні».

Залишити відповідь