З 17 по 21 квітня Фонд держмайна заробив 212 млн грн на приватизаційних аукціонах

На приватизаційних аукціонах цього тижня сума переможних ставок сягнула 212 млн грн. У 10 аукціонах взяли участь 37 підприємців, а завдяки конкуренції вартість активів зросла у 10 разів від стартової ціни.

17 по 21 квітня у попиті здебільшого була приватизація приміщень та підприємств. Серед активів — Ізмаїльський винзавод, колишній комплекс “Придніпровський”, адмінбудівлі в Київській та Волинській областях.

З 24 по 28 квітня Фонд держмайна планує провести 18 приватизаційних аукціонів. Підприємцям пропонується придбати, зокрема, Криворізький експертно-технічний центр Держпраці, Ганнопільський спиртзавод та Адміністративно-виробничі будівлі в Івано-Франківській області.

Кожен може зробити свій внесок в Перемогу України взявши участь в прозорих приватизаційних аукціонах, адже всі кошти, які залучає Фонд держмайна йдуть на підтримку Сил Оборони.

Детальніше про наступні аукціони Ви можете дізнатися на сайті privatization.gov.ua. Також ми публікуємо оголошення цікавих об’єктів приватизації у телеграм-каналі «Приватизація в Україні».

Залишити відповідь