ФДМУ готує Державний фонд геопросторових даних України до приватизації

Перший заступник Голови Фонду держмайна Денис Шугалій на цьому тижні відвідав з робочим візитом Вінницю і зустрівся з колективом Регіонального відділення по Вінницькій та Хмельницькій областях. 

Під час робочої поїздки він ознайомився з інвестиційними планами відділення на 2023 рік, а також відвідав один із найбільших та перспективних об’єктів, що готується до приватизації у Вінниці — Єдиний майновий комплекс державного підприємства “Державний фонд геопросторових даних України” (колишня Вінницька картографічна фабрика). 

Раніше ДП займалося виготовленням книжкової продукції, але припинило свою діяльність у 2021 році. Сьогодні ключовими перевагами активу є гарне місце розташування — майже в центрі міста, велика загальна площа нерухомості близько 16, 5 тис. м² та земельної ділянки 2,5 га. До складу об’єкта входить 8 будівель та 16 споруд. 

“Сьогодні важливо активно акумулювати надходження до бюджету, адже всі кошти з приватизації йдуть на підтримку наших сил оборони. Тож, необхідно швидко та якісно готувати державні об’єкти до приватизації” — наголосив Денис Шугалій. 

Нагадаємо, у 2022 році Регіональне відділення по Вінницькій та Хмельницькій областях успішно провело 24 аукціони і залучило до держбюджету більше 266 млн гривень від приватизації. 

Залишити відповідь