За тиждень ФДМУ заробив 212 млн грн на приватизаційних аукціонах

На приватизаційних аукціонах цього тижня сума переможних ставок сягнула 212,1 млн грн. У 11 аукціонах взяли участь 39 підприємців, а завдяки конкуренції вартість активів зросла у 18,8 раза від стартової ціни.

З 10 по 14 квітня у попиті здебільшого була приватизація приміщень та підприємств. Серед активів — група інвентарних обєктів у Львівській області, колишній комплекс підприємства “Реммашторф”, Рівненського автомобільного заводу та адмінбудівля в Івано-Франківській області.

З 17 по 21 квітня ФДМУ планує 12 приватизаційних аукціонів. Підприємцям пропонується придбати, зокрема, Комплекс «Придніпровський» та Центр стандартизації і метрології у Дніпрі,  а також Комплекс будівель в Миколаївській області.

Всі кошти, які залучає Фонд держмайна йдуть на підтримку Сил Оборони, і кожен може зробити свій внесок взявши участь в прозорих приватизаційних аукціонах.

Детальніше про наступні аукціони на privatization.gov.ua. Ми також публікуємо оголошення приватизації у телеграм-каналі «Приватизація в Україні».

Залишити відповідь