Перший заступник Голови ФДМУ зустрівся з представниками Посольства Турецької Республіки

Перший заступник Голови Фонду держмайна України Денис Шугалій зустрівся з Ахметом Еге Акай – Третім Секретарем Посольства, а також з Торговими радниками Ібрагімом Чагри Муслу та Ібрагімом Айкут Араз.

“Фонд держмайна має більше 2 тисяч підприємств в управлінні, і наша задача – знайти ефективних інвесторів та управителів для цих активів”,- зазначив під час зустрічі Денис Шугалій.

Під час зустрічі представників Туреччини ознайомили з процесом малої приватизації та результатами її відновлення з повномасштабного вторгнення, розповіли про перспективні об’єкти 2023 року, а також ознайомили з продуктами цифровізації Фонду держмайна України.

“Ми зацікавлені в співпраці з Україною, а інвестори – зацікавлені в активах, які можна модернізувати та розвивати, зокрема у об’єктах великої приватизації. Будемо обмінюватися досвідом щодо цифровізації та проведемо промоцію серед турецьких інвесторів для участі у приватизаційних аукціонах”, – резюмували результати зустрічі торгові радники Посольства.

Наразі учасники досягли домовленостей щодо плану взаємодії та організації обміну досвідом між Фондом державного майна та представниками Туреччини.

Залишити відповідь