Інвестиційний дайджест приватизації №14, квітень 2023

Публікуємо чотирнадцятий інвестиційний дайджест приватизації за 2023 рік. У ньому ви знайдете лоти приватизаційних аукціонів кінця.
Активи знадобляться у харчових, монтажних, офісних, машинобудівних, торгових проєктах. Усі пропозиції за посиланням: https://bit.ly/3KdYeHE

Розповімо про деякі аукціони з переліку: 

Рівненський автомобільний ремонтний завод. 

Площа майна складає 7041,8 м². Майновий комплекс складається з 25 об’єктів нерухомості та інфраструктури: це адміністративні приміщення, гаражі, склади, виробничі приміщення та дільниці ремонту, будівлі насосних, трансформаторних, теплотраси, бесідки, під’їзні шляхи тощо. 

Місцезнаходження: м. Рівне, вул. Соборна, 364В. Стартова ціна – 308 тис. грн. Дата аукціону – 10 квітня. Посилання на об’єкт – https://bit.ly/3Gp7GXS.

Ізмаїльський винзавод. 

Площа майна складає 27240,1 м². До складу майнового комплексу входять 125 будівель та споруд: виносховище, цех переробки винограду, цехи розливу, цех виготовлення шампанських вин, склад готової продукції, виставковий комплекс, адмінбудівлі тощо. 

Місцезнаходження: Одеська обл., Ізмаїльський р-н, смт Суворове, вул. Лиманська, 18. Стартова ціна — 35,7 млн грн. Дата аукціону – 11 квітня. Посилання на об’єкт – https://bit.ly/3Jv6nap.

Ганнопільський спиртзавод.  

Площа майна складає 10208,2 м². До складу майнового комплексу входять близько 60 будівель та споруд: адміністративні приміщення, виробничі корпуси, гаражі, вагові, спиртосховища тощо. 

Місцезнаходження: Хмельницька обл., Славутський р-н, с. Ганнопіль. Стартова ціна — 3,8 млн грн. Дата аукціону – 14 квітня. Посилання на об’єкт – https://bit.ly/42x4v9Y

Запрошуємо інвесторів ознайомитися з повним переліком об’єктів. Детальніше про кожен з них та навіть більше на privatization.gov.ua. Також у нашому телеграм-каналі Приватизація в Україні ми публікуємо оголошення найпривабливіших пропозицій приватизації.

Залишити відповідь