Приватизація біля Черкас – оздоровчий комплекс «Придніпровський»

20 квітня ФДМУ планує провести приватизаційний аукціон поблизу Черкас. Пропонуємо інвесторам придбати оздоровчий комплекс «Придніпровський». У його складі 24 будівлі та споруди. Загальна площа – 5715,5 м². Стартова ціна – 2,6 млн грн без ПДВ, а гарантійний внесок для участи в аукціоні – 526, тис.грн без ПДВ.

«Придніпровський» знаходиться на узбережжі річки Золотоношка. До Черкас їхати 20 км дамбою, що з’єднує два береги Дніпра. 

Оздоровчий комплекс складається зі спальних корпусів та допоміжних приміщень і споруд. Тут є: двоповерхові спальні будинки, будинок контори, овочесховище, господарський корпус, буфет, санітарний блок, душова, насосна, кінотеатр, павільйон, скважина, резервуар, вагончик, каналізація та очисні споруди.

Майно потребує ремонту.

Є умови приватизації. Новий власник зобов’язується продовжувати роботу «Придніпровського» як оздоровчого закладу протягом 5 років після підписання договору купівлі-продажу.

Адреси: Черкаська обл., Золотоніський р-н, с. Благодатне.

Беріть участь в аукціоні за посиланням: https://bit.ly/42QzNbW, реєстрація триває до 19 квітня, 20:00. 

Дізнайтесь про «Придніпровський» більше за посиланням: https://bit.ly/42RT8cP. Усі найцікавіші пропозиції приватизації знаходяться на нашому сайті privatization.gov.ua, а також у телеграм–каналі Приватизація в Україні. Запрошуємо підписуватися та слідкувати, аби бути в курсі усіх новин про приватизацію в Україні.

Залишити відповідь