ФДМУ презентував ТОП – об’єктів малої приватизації на форумі “Invest Praktika”

28 березня Фонд держмайна взяв участь в інвестиційному форумі “Invest Praktika”, де презентував об’єкти, що будуть виставлені на приватизацію цього року.

Інвестиційний форум експозиція “Invest Praktika” об’єднує представників бізнес-спільноти, підприємців та інвесторів для обговорення трендів і перспектив на ринку інвестицій, зокрема технологічних рішень та нових інструментів в інвестуванні, практичних кейсів, а також обміну досвідом.

Під час форуму Директор Департаменту приватизації ФДМУ Владислав Данилішин презентував учасникам заходу об’єкти, які Фонд держмайна цьогоріч планує виставити на аукціони, а також розповів про те, як взяти участь в приватизації, процедуру електронних аукціонів та як потенціал державного майна можна використати для розвитку приватного бізнесу.

Якщо Ви бажаєте стати інвестором та придбати держмайно, запрошуємо відвідати сайт privatization.gov.ua, на якому можна ознайомитися з переліком об’єктів на приватизацію, необхідними кроками для участі в аукціоні та інструкцією з ініціювання приватизації об’єкта державної власності.

Залишити відповідь