Ще один «логістичний» лот на Дніпропетровщині – будинок із гаражем. Аукціон заплановано наприкінці березня

30 березня на команда планує провести приватизаційний аукціон із ще одним об’єктом, що може бути використаний у логістичних проєктах. Запропонований до приватизації комплекс будівель теж перебуває на балансі Державного центру сертифікації і експертизи сільськогосподарської продукції у Дніпропетровській області. Вони також знаходяться неподалік траси Е50, яка йде всією Україною, а також мають вихід до траси Н08. Цей актив ми виставили зі стартовою ціною у 443 тис. грн за загальної площі майна у 191 м².

Зручне розташування активу відкриває багато можливостей для логістичної співпраці. Центр Криничек розташований у менш ніж 5 км від автомобільної траси міжнародного значення Е50. З’їзд здійснюється через автошлях територіального значення Т0439. До Криничек прилягають близько 10 інших селищ. Шлях від Криничек до районного центру – Кам’янського – складає близько 24 км, до Дніпра – близько 51 км, а до Кривого Рогу – 105 км.

До складу комплексу будівель входять: будинок, площею 119 м², гараж, площею 47 м², сарай, площею 24 м², вбиральня, паркан та благоустрій двору. Майно не перебуває в оренді. Усі об‘єкти підлягають приватизації. 

Точні адреси місцезнаходження комплексу будівель – Дніпропетровська обл., Кам’янський р-н, смт Кринички, вул. Будівельників, 1А

Беріть участь в аукціоні за посиланням: https://bit.ly/3JgAWjP, реєстрація триває до 29 березня, 20:00. 

Дізнавайтесь більше про об’єкт приватизації на його сторінці – https://bit.ly/3yDTNjW. Усі найцікавіші пропозиції приватизації знаходяться на нашому сайті privatization.gov.ua, а також у нашому телеграм-каналі Приватизація в Україні. Запрошуємо підписуватися та слідкувати, аби бути в курсі усіх новин про приватизацію в Україні.

Залишити відповідь