Інвестиційний дайджест №11, 2023 рік

Публікуємо одинадцятий інвестиційний дайджест приватизації за 2023 рік. У ньому ви знайдете лоти приватизаційних аукціонів другої половини березня. Для детального ознайомлення з усима пропозиціями переходьте за посиланням: https://bit.ly/3Fnu6rF

Розповімо про деякі аукціони з переліку, що відбудуться найближчим часом: 

Дружбівський кар’єр «Кварц»

Площа майна складає 9 210 м². До складу майнового комплексу входять 24 будівлі та споруди: адміністративні приміщення, сховища, диспетчерська, автогараж, автовагова, трансформаторна підстанція тощо. На території знаходиться внутрішнє озеро, але можливе і продовження видобутку  копалин. 

Місцезнаходження: Житомирська обл., Коростенський р-н, смт. Дружба, вул. Миру, 1. Стартова ціна — 2,4 млн грн. Дата аукціону – 17 березня. Посилання на об’єкт – https://bit.ly/40LIzXL.

«Білоцерківський завод «Еталон».  

Площа майна складає 12 166 м². До складу майнового комплексу входять 16 будівель та споруд: адміністративні приміщення, виробничі корпуси, гааражі, мийка для автомобілів, прохідні тощо. Також до складу «Еталону» входять 4 транспортних засобів: тягач, причіп, ескаватор, автонавантажувач. Раніше підприємство виробляло дозиметри.

Місцезнаходження: Київська обл., м. Біла Церква, вул. Сухоярська, 16. Стартова ціна — 18,2 млн грн. Дата аукціону – 20 березня. Посилання на об’єкт – https://bit.ly/3lxdgj5.

Гаражі з допоміжними спорудами. 

Площа майна складає 2 031 м². До групи інвентарних об’єктів входять 7 будівель та споруд: дизельний гараж, мехцех, керносховище, баня санпропускник-котельня, піднавіс, гараж та склад матеріалів. Через місто, у якому знаходиться об’єкт приватизації, пролягають дві автомобільні траси – Н22 та Р15.

Місцезнаходження: Волинська обл., м. Володимир , вул. Луцька, 80В. Стартова ціна – 2,3 млн грн. Дата аукціону – 22 березня. Посилання на об’єкт – https://bit.ly/3LateKC.

Ремонтно–монтажне підприємство. 

Площа майна складає 1 654 м². До складу майнового комплексу входять 14 будівель та споруд: гараж, склад, ганок, навіс, цех-склад, ремонтна, під’їзний шлях тощо. Приватизації підлягають також три транспортні засоби підприємства.

Місцезнаходження: м. Одеса, вул. Семінарська, 15а (адреса контори) та Одеська обл., Одеський р-н, смт Авангард, вул. Базова, 5. Стартова ціна – 1,5 млн грн. Дата аукціону – 22 березня. Посилання на об’єкт – https://bit.ly/41LiEjr.

Дослідний інститут з кабінетами у центральній частині Одеси

Площа майна складає 684 м². Актив знаходиться на другому поверсі офісної будівлі, що у 10 хв їзди від одеської Аркадії

Місцезнаходження: м. Одеса, вул . І. Франка, 55. Стартова ціна – 5,6 млн грн. Дата аукціону – 29 березня. Посилання на об’єкт – https://bit.ly/3JE3CVs.

Запрошуємо інвесторів ознайомитися з повним переліком об’єктів інвестиційного дайджесту. Детальніше про кожен з них та навіть більше на privatization.gov.ua. Також у нашому телеграм-каналі Приватизація в Україні ми публікуємо оголошення найпривабливіших пропозицій пропозицій приватизації.

Залишити відповідь