«Садок вишневий коло хати»: на приватизації будинок на Волині – аукціон 9 березня

9 березня Фонд держмайна проведе аукціон будинку непрацюючої ветеринарної дільниці з господарськими прибудовами на Волині. Стартова ціна складає 167 тис. за загальної площі майна у 321 м².

Одна з кімнат будинку

Будинок з господарськими прибудовами знаходиться  у Берестечку – місті, південнішому за Луцьк та розташованому ближче до Польщею. У місті проживає трохи менше за 2000 осіб, але попри розміри воно має давню історію та зручні маршрути до обласного центру. Відстань до Луцька складає 66 км.

У Берестечку є на що подивитись: Костел Святої Трійці, меморіал «Козацькі могили», а за 16 км знаходиться місцеве «море» – Хрінницьке водосховище.

Льох

Разом із будинком ветлікарні на 188 м² ми пропонуємо до приватизації і льох площею 14 м², дерев’яний будинок стаціонару площею 60 м², цегляний гараж на 2 місця площею 58 м² та колодязь. 

Дерев’яний будинок

Будівля ветлікарні одноповерхова, фундамент – дерев’яні стільці, стіни, перегородки, вікна та двері – дерев’яні. Стаціонарний дерев’яний будинок одноповерховий. Фундамент – дерев’яні стільці, стіни, перегородки, вікна та двері – дерев’яні. Наявне енергопостачання. Гараж цегляний одноповерховий. Фундамент – бетонний, стіни – цегляні, вікна, двері та ворота – дерев’яні. Льох одноповерховий. Фундамент – копаний котлован, стіни – цегляні, перекриття – цегляне склепіння, двері – дерев’яні, сходи – цегляні.

Усі об’єкти, за винятком колодязя, електрифіковані та з пічним опаленням.

Точна адреса місцезнаходження об’єкта оренди: Волинська обл., Луцький р-н, м. Берестечко, вул. Дрини Володі, 4.

Беріть участь в аукціоні за посиланням – https://bit.ly/3IxkpI0. Реєстрація триває до 8 березня, 20:00.

Дізнавайтесь більше про об’єкт приватизації на його сторінці – https://bit.ly/3SzL0sL.Усі найцікавіші пропозиції приватизації знаходяться на нашому сайті privatization.gov.ua, а також у нашому телеграм-каналі Приватизація в Україні. Запрошуємо підписуватися та слідкувати, аби бути в курсі про усі новини про приватизацію в Україні.

Залишити відповідь