«Торговий дім «Сіверщина» на аукціоні

14 березня наша команда проведе аукціон приватизації чернігівського «Торговий дім «Сіверщина». Стартова ціна на актив складає 418,4 тис. грн за загальної площі будівель у 5 327 м². 

5 будівель «Сіверщини» розташовуються у кількох частинах Чернігова – північно-західній, центральній та східній. До складу активу входять 4 магазини загальною площею у 358 м² та 1 побудований на 85% склад площею у 4956 м².

На кожній з локацій знаходяться заклади харчування, жилі будинки або точки з обслуговування технічних засобів.

Один з магазинів «Торговий дім «Сіверщина»

Протягом попередніх років підприємство збиткувало. У 2020 році на 523 тис. грн, у 2021 – 699 тис. грн, а у 2022 році – 899 тис. грн.

Борги торгового дому теж сягнули значних показників. Так, станом на 1 січня 2023 року вони становили 3,38 млн грн: перед працівниками, бюджетами різних рівнів, кредиторами тощо.

За умовами приватизації новий власник зобов’язується зберігати наявний робочий персонал «Сіверщини» протягом наступних 6 місяців, а також погасити усі заборгованості торгового дому теж протягом 6 місяців.

Адреси місцезнаходження магазинів та складу «Торговий дім «Сіверщина» у Чернігові: вул. Громадська, 62А, вул. Чайковського, 3, просп. Левка Лук’яненка, 37, вул. Красносільського, 73. 

Звертаємо увагу, що приватизація земельних ділянок «Сіверщини» відбувається за окремою процедурою.

Більше про об’єкт – https://bit.ly/3ZcyxNw, а взяти участь у приватизаційному аукціоні – https://bit.ly/3XSgvPG.

Інші актуальні пропозиції приватизації розміщені на сайті privatization.gov.ua.

Залишити відповідь