Приватизація в Житомирі: єдиний майновий комплекс конструкторського бюро на онлайн-аукціон

10 вересня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з  приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства “Спеціальне конструкторсько-технологічне бюро Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова Національної академії наук України”, що знаходиться за адресою: Житомирська область, м. Житомир, вул. Пушкінська, 44.

Переможець прозорого аукціону, після підписання договору купівлі-продажу та сплати коштів, отримає у власність частину адмінбудівлі, а саме: нежитлові приміщення, загальною площею 1282,7 кв.м, у тому числі приміщення підвалу, приміщення І і ІІ поверху та частину ганку. Об’єкт розташований на земельній ділянці площею  0,14 га.

Будівля побудована у 1966 році, фізичний стан – задовільний. Приміщення розташовані в триповерховій цегляній нежитловій будівлі. Перекриття – залізобетонне, покрівля – азбестоцементна. Наявні інженерні комунікації: електроосвітлення, водопостачання, каналізація, центральне опалення. 

Об’єкт є привабливим для інвестицій, оскільки має вдале розташування. Будівля знаходиться в центрі м. Житомир,, поряд з малоповерховою житловою забудовою та закладами освіти. 

Стартова ціна об’єкта приватизації становить 5 889 000 грн. 

Заявки для участі в онлайн-аукціоні приймаються до 9 вересня включно.

Більше інформації про об’єкт приватизації: https://bit.ly/3cA4ABH.

Залишити відповідь