Приватизація на Київщині: нежитлова будівля площею 749,5 м² виставлена на онлайн-аукціон

14 вересня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з приватизації їдальні загальною площею 749,5 м² за адресою: Київська область, Васильківський район, с. Крушинка, вул. Колгоспна, 11.

Переможець прозорого аукціону отримає у власність окремо розташовану одноповерхову будівлю. До складу об’єкту входять: їдальня; кухня; кабінети; зали; санвузли; тамбури; кімната; підсобні, складські, допоміжні приміщення та котельня. Земельна ділянка під будівлею окремо не виділена. 

Актив побудований у 1976 році. Об’єкт має 6 окремих входів, які формують окремі групи приміщень та ще декілька допоміжних входів. Фундамент – бетонний, цегляні стіни та перегородки, шиферна покрівля, залізобетонні міжповерхові перекриття, металеві та дерев’яні двері. До їдальні підведені основні інженерні комунікації: електропостачання, водопровід, каналізація та опалення.

Актив розташований всередині території підприємства на земельній ділянці ПАТ «Птахофабрика «Україна». Дістатися до території фабрики можна асфальтованими шляхами. Окрім того, наявний великий майданчик для паркування автотранспорту. Територія підприємства знаходиться під охороною та є закритою.

Стартова ціна об’єкта приватизації становить 2 709 400 грн. 

Заявки для участі в онлайн-аукціоні приймаються до 13 вересня включно. 
Детальніше про об’єкт: https://bit.ly/3nzdC5A.

Залишити відповідь