Приватизація залізничного комплексу «Димитроввуглевантажтранс» відбудеться у серпні

20 серпня відбудеться приватизаційний онлайн-аукціон Єдиного майнового комплексу промислового залізничного транспорту ДВАТ «Димитроввуглевантажтранс», що знаходиться за адресою  Донецька обл., м. Мирноград, вул. Соборна, 51.

До складу залізничного комплексу входять 30 об’єктів інфраструктури, зокрема, автодороги, мости, колії тощо, а також 82 одиниці рухомого майна: легкові та вантажні автомобілі, автобуси, тепловози, вагони, колійні машини та ін.

Господарською діяльністю транспортного підприємства є допоміжне обслуговування наземного транспорту, а саме – надання послуг зі штовхання та буксирування, що полягають у доставці споживачам вантажів у залізничних вагонах від станцій загального користування до вантажних фронтів контрагентів.

Майновий комплекс «Димитроввуглевантажтранс» розташований на 14 земельних ділянках, що займають територію у 56,9 га. До складу об’єкту входять 18 будівель та споруд загальною площею 13519,0 кв. м.  Підприємство забезпечує робочими місцями 350 осіб. 

Для участі в онлайн-аукціоні  необхідно подати відповідну заявку до 19 серпня. Стартова ціна об’єкту складає 67,063556 млн гривень. 

Детальніше ознайомитися з інформацією про об’єкт можна за цим посиланням.

Залишити відповідь