В Чернігові відбудеться приватизація експертно-технічного центру Держпраці

13 липня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства “Чернігівський експертно-технічний центр Держпраці”.

Основним видом діяльності підприємства, відповідно до статуту, є регулювання та сприяння ефективному веденню економічної діяльності. Серед інших видів – діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, технічні випробування та дослідження, діяльність у сфері архітектури, освіта та спеціалізована медична практика тощо.

Підприємство володіє двома будівлями: головним корпусом площею 839,7 м² на вул. Красносільського, 89 та навчальним корпусом площею 193,7 м² на вул. Красносільського, 73-А. Розмір земельних ділянок під нерухомістю – 0,3467 га.

Стартова ціна на ЄМК ДП “Чернігівський експертно-технічний центр Держпраці” складає 18 496 301 грн, а прийом заявок на участь в онлайн-аукціоні триватиме до 12 липня 2021 року.

Нагадаємо, загалом на прозору приватизацію буде виставлено 23 експертно-технічних центрів Державної служби України з питань праці, що надають послуги у сфері охорони та гігієни праці, промислової безпеки, тощо.

Приватизація цих активів зумовлена тим, що вони не є профільними для держави, їх діяльність можуть здійснювати приватні підприємства. Інвесторам пропонується вже працюючий бізнес із базою клієнтів та досвідом роботи на ринку.

Детальніше про Чернігівський експертно-технічний центр Держпраці: https://bit.ly/3xwSIbi  

Детальніше про проєкт з приватизації 23 експертно-технічних центрів Держпраці: https://bit.ly/3pIMTnp 

Залишити відповідь