Завдяки високій конкуренції на олнайн-аукціоні вартість ДП «Центр сертифікації металопродукції «ВНІТІ-ТЕСТ» зросла до 4,5 млн грн

26 квітня відбувся аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Міжрегіональний науково-інженерний центр з сертифікації систем якості, труб, балонів та іншої металопродукції «ВНІТІ-ТЕСТ», за результатами якого до державного бюджету мають надійти 4,5 млн грн.

За право власності на актив змагалися дев’ятеро учасників, які збільшили ціну на об’єкт приватизації в 3,2 рази – зі стартових 1 398 027 до 4 501 000 грн.

Боротьба за право власності тривала протягом усіх трьох раундів. Перемогу здобув учасник, який зробив найвищу закриту початкову ставку, отримавши таким чином право останнього ходу під час відкритих етапів аукціону. Такий механізм мотивує учасників робити високі початкові цінові пропозиції, що сприяє зростанню вартості об’єкту приватизації вже на старті торгів.

Переможець аукціону має підписати протокол про результати торгів, укласти договір купівлі-продажу і здійснити розрахунок – після цього процес приватизації об’єкту вважатиметься офіційно завершеним.
З інформацією про найближчі приватизаційні аукціони ви можете ознайомитись, перейшовши за посиланням: https://bit.ly/2Nuqlcr

Залишити відповідь