Відбудеться аукціон з приватизації майнового комплексу колишнього ДП “Трансмаш”

7 квітня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з приватизації майна єдиного майнового комплексу колишнього державного підприємства «Трансмаш», яке зараз знаходиться на балансі структурного підрозділу ДП «Управління справами Фонду державного майна України» (Дніпропетровська філія).

ДП «Трансмаш» – машинобудівний завод в Кривому Розі Дніпропетровської області, який займався виробництвом вагонів-самоскидів, запасних деталей і вузлів до них, піввагонів, а також ремонтом (в т.ч. капітальним) і обслуговуванням залізничних рухомих складів.

Об’єкт приватизації складається з будівель та споруд загальною площею 45 968,5 м², серед яких: головний корпус, склади, гаражі, зварювальна лабораторія, киснева накопичувальна, вентиляційна градирня, малярне відділення та інші спеціалізовані приміщення. 

Крім того, до складу майнового комплексу входять 10 одиниць колісних транспортних засобів, обладнання та інвентар промислового призначення. Загальна площа земельних ділянок – 24,0094 га.

Одна з основних цілей, яку переслідує Фонд держмайна, під час приватизації об’єктів такого типу – це перетворення непродуктивних активів в продуктивні шляхом пошуку нового ефективного власника. 

Стартова ціна складає 75 612 843 грн, а прийом заявок на участь в аукціоні триватиме до 6 квітня.

Потенційні інвестори можуть оглянути об’єкт у робочі дні з 9-00 до 16-00, а також ознайомитися з необхідною документацією у віртуальній кімнаті даних та на сайті privatization.gov.ua.

Залишити відповідь