Багатоквартирний будинок зі стартовою ціною 1 гривня на приватизаційному аукціоні

18 лютого відбудеться онлайн-аукціон з приватизації об’єкту незавершеного будівництва – 50-ти квартирного житлового будинку в місті Кролевець Сумської області.

Актив представляє собою недобудований триповерховий будинок (ІІ черга будівництва) загальною площею 1547,6 м² на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів, 24 А. Об’єкт розташований на земельній ділянці розміром 0,0752 га, рівень будівельної готовності – 30%.

Стартова ціна складає 1 гривню, а прийом заявок для участі в онлайн-аукціоні триватиме до 17 лютого. Варто зазначити, що стартова ціна є початковою сумою для ставок на прозорих аукціонах, які встановлюють ринкову вартість активів завдяки конкурентним торгам.

Одне з основних завдань під час приватизації такого роду об’єктів – це пошук компетентного інвестора, який зможе перетворити занедбаний довгобуд на успішно реалізований проєкт.

Запрошуємо до активної участі в приватизації цього активу потенційних інвесторів, які матимуть чудову нагоду сформувати ринкову ціну на об’єкт під час проведення прозорого онлайн-аукціону.

Розкриття інформації та віртуальна кімната даних допоможуть максимально вивчити актив для прийняття зваженого рішення. Детальніше про об’єкт приватизації за посиланням:
https://bit.ly/3tnHWCU

Залишити відповідь