Об’єкти малої приватизації на Львівщині, що продаються у квітні

Львівська область завжди приваблює своєю атмосферою та колоритом, славиться багатою й насиченою історією. Тому сьогодні ми пропонуємо ознайомитись із двома цікавими аукціонами малої приватизації, які відбудуться у квітні на Львівщині, серед яких група інвентарних об’єктів та нежитловий будинок. 

Передусім розповімо про нежитлову будівлю в Новому Селі Дрогобицького району площею 103,9 кв. м. Будинок побудований до 1929 року, його фундамент — бутовий, візуально не простежується. Стіни глинобитні та дощаті, частково зруйновані. Покрівля — черепиця, місцями відсутня. Комунікації відключені.

  • Місцезнаходження — Львівська обл., Дрогобицький р-н, с. Нове Село, вул. Дрогобицька, 92;
  • Стартова ціна — 105 444 грн;
  • Дата проведення аукціону — 17 квітня 2020 року.

Детальніше про об’єкт: https://bit.ly/3auQZrK 

І на останок група інвентарних об’єктів у складі: носилки (5 шт.), протигази (8 шт.), сумка санітарна (21 шт.), каска (25 шт.) лише за 20 грн! 59 об’єктів за ціною меншою, ніж один долар. Хіба це не майже задарма? Не відповідайте, ми знаємо відповідь. Краще поспішіть подати документи для участі в аукціонах, які припали вам до душі найбільше, а, можливо, це обидва? Обирайте на свій смак, але не забудьте залишити заявку.

  • Місцезнаходження — Львівська область, м. Червоноград, вул. Промислова, 4;
  • Стартова ціна — 20 грн;
  • Дата проведення аукціону — 17 квітня 2020 року.

Детальніше про об’єкт: https://bit.ly/2yfg7o6

Залишити відповідь