Два спальні корпуси в дитячому оздоровчому таборі «Енергетик» на Полтавщині

Розглянемо цікаві туристичні об’єкти в мальовничому місці, які в найближчий час будуть виставлені на торги «малої приватизації». 21 квітня відбудуться  два аукціони на право купівлі спальних корпусів № 2 та № 6 у таборі «Енергетик», що в селі Потоки на Полтавщині. Територія табору — дивовижне, затишне місце, яке розташоване серед соснового лісу неподалік річки Псел.

Спальний корпус № 2 — це окремо розташований громадський будинок у таборі «Енергетик» загальною площею 222,8 кв. м. Внутрішнє та зовнішнє оздоблення — наявне. До цього корпусу підведено електропостачання. 

Спальний корпус № 6 — це окремо розташований громадський будинок у таборі «Енергетик» загальною площею 229,6 кв. м. Внутрішнє та зовнішнє оздоблення — наявне. Серед інженерних комунікацій — електропостачання, водопостачання та водовідведення.

Обидва об’єкти використовуються за своїм функціональним призначенням, як спальний корпус дитячого оздоровчого табору «Енергетик». Приміщення використовуються сезонно — у літній період. Поряд розташовані оздоровчі і спортивні заклади, магазини та інша інфраструктура для комфортного відпочинку. Фактичний стан обох будівель — задовільний.

Спальний корпус № 2

  • Стартова ціна — 770 500 грн;
  • Місце розташування — Полтавська обл., Кременчуцький р-н, с. Потоки, вул. Лісова, 20А;
  • Дата проведення аукціону — 21 квітня 2020 року.

Детальніше: https://bit.ly/3dEMEnP 

Спальний корпус № 6

  • Стартова ціна — 795 500 грн;
  • Місце розташування — Полтавська обл., Кременчуцький р-н, с. Потоки, вул. Лісова, 20Б;
  • Дата проведення аукціону — 21 квітня 2020 року.

Детальніше: https://bit.ly/2ynrrPh 

Залишити відповідь