Завдяки впровадженню он-лайн інструментарію діяльність Фонду держмайна успішно продовжується, – Дмитро Сенниченко

Незважаючи на поширення коронавірусної інфекції COVID-19, Фонд держмайна України працює на забезпечення стабільності та доступності інвестиційних процесів, які є одними із пріоритетних напрямів роботи Фонду.

«Впровадження IT-технологій та діджиталізація всіх процесів всередині Фонду – це одне з важливих завдань для нашої команди, яке ми успішно виконуємо. Більшість он-лайн інструментів вже доступні інвесторам безкоштовно та працюють в онлайн-режимі. Це не лише дає впевненість у майбутньому, а і створює безпечні інструменти для залучення інвестицій», – зазначив Голова ФДМУ Дмитро Сенниченко.

Він підкреслив, що усі сервіси Фонду та онлайн-аукціони з продажу державного майна продовжують функціонувати у звичному режимі. 

Унікальний ресурс – privatization.gov.ua дає змогу інвесторам дізнатися об’єктивну інформацію, про всі об’єкти, що виставляються на продаж, це об’єкти малої та великої приватизації, також постійно наповнюються віртуальні кімнати даних (VDR) з повним розкриттям усіх даних по об’єктам. 

За допомогою багатофункціональної системи «ProZorro.Продажі» ми змогли виконати бюджетний план на перший квартал 2020 року вже на початок березня. Ринок також позитивно оцінює діяльність влади у сфері приватизації. Проведене Спілкою українських підприємців опитування свідчить про плани 79 відсотків респондентів брати участь у процесі малої приватизації.

Безперервно працює безкоштовний Сервіс внесення інформації до Єдиної бази даних звітів про оцінку valuation.spfu.gov.ua.

Віримо, що лише спільними зусиллями та відповідальним ставленням зможемо не допустити масове поширення нового вірусу на території країни.

Залишити відповідь