Фонд державного майна активно залучає професійних фахівців

07 лютого Голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко та його заступник Сергій Ігнатовський представили нову директорку Готелю «Дніпро» Еліну Сапожкову.
Дмитро Сенниченко в своїй промові зазначив, що Готель «Дніпро» буде першим об’єктом, який наприкінці весни буде виставлений на прозорий аукціон, до якого будуть залучені зацікавлені інвестори, тому спільна задача Фонду та нової керівниці готелю – підготувати цей об’єкт, і якісно та у повній мірі розкрити всю інформацію про нього.
Нова керівниця має великий досвід у готельній та туристичній сферах, працювала в відомих міжнародних компаніях, має напрацьовані роками зв’язки з представниками готельної індустрії в Україні та за її межами і чітке розуміння роботи всіх департаментів готелю.
В своєму виступі Еліна зазначила, що готель «Дніпро» має свою історію і висловила сподівання, що він також повинен мати своє велике майбутнє. Також було наголошено що: «незважаючи на те, що перед нами стоїть складна задача, ми всі разом з ефективною командою зможемо досягти поставленої цілі». Еліна вважає, що враховуючи таке зручне розміщення готелю, в центрі в одному із мальовничих куточків міста, готель повинен стати візитівкою міста.

Залишити відповідь