Приватизація: підприємство з кабінетами в офісній будівлі Одеси

29 березня наша команда планує провести приватизаційний аукціон із великим лотом – Одеський спеціальний науково-дослідний і проєктно-конструкторський інститут. Актив знаходиться у Київському районі Одеси, у центральній частині міста. Стартова ціна майна складає 5,6 млн грн за загальної площі у 684,1 м².

Кабінети підприємства розташовані на другому поверсі офісної будівлі. Поблизу знаходяться адміністративні установи, медичні заклади, паркувальний майданчик, а також кафе та ресторан. У 10 хвилинах їзди від офісної будівлі розташований відомий пляж з центром дозвілля «Аркадія».

Одне із запропонованих до приватизації приміщень

Площа приміщень складає 557,7 м² та 126,4 м².  

Раніше Інститут проводив технічні випробування та дослідження, але протягом років держпідприємство збиткує. Так, 2020 року воно зазнало збитків на 107 тис. грн, 2021 року — на 4,7 млн грн, а 2022 року — на 973 тис. грн.

Крім того Інститут має заборгованості на понад 8 млн грн: 1,5 млн грн — по заробітних платах, та 6,8 млн грн — перед бюджетом.

Новий власник зобов’язується погасити борги підприємства та зберігати його робочий персонал протягом 6 місяців після підписання договору купівлі-продажу.

Майно підприємства не перебуває в оренді. Усі його об‘єкти підлягають приватизації. Також діяльність Інституту безпечна  для навколишнього середовища. 

Входи до будівлі розташовані з різних боків, тому адреси місцезнаходження нерухомості дві: м. Одеса, вул. Івана Франка, 55  та вул. Суднобудівна, 1. 

Дізнавайтесь більше про об’єкт приватизації на його сторінці – https://bit.ly/3ZAhtl9

Усі найцікавіші пропозиції приватизації знаходяться на нашому сайті privatization.gov.ua, а також у нашому телеграм-каналі Приватизація в Україні. Запрошуємо підписуватися та слідкувати, аби бути в курсі усіх новин про приватизацію в Україні.

Залишити відповідь