З 13 по 17 березня ФДМУ планує провести 12 приватизаційних аукціонів

Наступного тижня наша команда планує провести 12 приватизаційних аукціонів. Аукціони заплановані у Волинській, Вінницькій, Житомирській, Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Черкаській та Чернігівській областях. Виставлені на приватизацію об’єкти знадобляться у логістичних, торговельних, складських, спиртових проєктах або для облаштування дачної ділянки.

Ми відібрали 5 на нашу думку найцікавіших лотів із цього переліку:

Барський спиртовий комбінат, площею 24 882 м². У складі підприємства перебувають 26 об’єктів, до яких входять: адміністративні приміщення, виробничі, гаражі, котельня, трансформаторні підстанціЇ, транспортні засоби, склади тощо. Місцезнаходження: Вінницька обл., м. Бар, вул. Б. Хмельницького, 34. Стартова ціна – 4,5 млн грн. Дата аукціону – 15 березня. Посилання на аукціон – https://bit.ly/3ZzuVWm, а на об’єкт – https://bit.ly/3Fc0HRb.

«Дружбівський кар’єр нерудних копалин «Кварц». Площа майна складає 9210 м². Це 24 об’єкти майна: будівлі управління, їдальні, побутового корпусу, гараж-стоянка для бульдозерів, корпус дроблення, трансформаторна підстанція, будівлі насосної станції, трансформаторних підстанцій, тепловозне депо, гараж, пункт ТО з прибудовою, будівля автогаража, диспетчерська, будівля автовагової, дизельної електростанції з прибудовами, 8 бункерів з лотками, фінське сховище, 4-й горизонт кар’єру та інші. Місцезнаходження: Житомирська обл., Коростенський р-н, смт. Дружба, вул. Миру, 1. Стартова ціна – 2,4 млн грн. Дата аукціону – 17 березня. Посилання на об’єкт – https://bit.ly/41Z7qYp, а детальніше про об’єкт – https://bit.ly/3LasXrb.

База відпочинку «Світанок», площею 467 м², у 13 км від Коблеве. База складається з: 4 спальних будинків, їдальні,  складу-гаражу, вбиральні, душових, навісу з умивальником, душової кабіни, навісу над біовбиральнею, огорожі, хвіртки, воріт та замощення. Стартова ціна – 946 тис. грн. Дата аукціону – 15 березня. Посилання на об’єкт – https://bit.ly/3ZU7U0d, а детальніше про об’єкт – https://bit.ly/3YzK1Kf.

Комплекс будівель,  площею 1477 м². До нього входять: адміністративна будівля, ганок, майстерня, гараж, їдальня, склад, лазня та ще кілька об’єктів. Комплекс знаходиться у Ватутіне Черкаської області та потребує ремонту. Стартова ціна — 506 тис. грн. Дата аукціону – 13 березня. Посилання на аукціон – https://bit.ly/3IVG4K0, а детальніше про об’єкт – https://bit.ly/3kTEqkp.

Торговий дім «Сіверщина», площею 5327 м². Це 4 магазини та 1 склад у різних частинах Чернігова. Стартова ціна – 418 тис. грн. Дата аукціону – 14 березня. Посилання на об’єкт – https://bit.ly/3IV2r2o, а детальніше про об’єкт – https://bit.ly/3JpWfAN.

Інформація про інші пропозиції приватизації наступного тижня є на privatization.gov.ua. Також ми публікуємо оголошення з приватизаційними аукціонами у нашому телеграм-каналі “Приватизація в Україні“.

Залишити відповідь