У перший тиждень травня Фонд держмайна заробив понад 27 млн грн на приватизаційних аукціонах

З 1 по 5 травня сума переможних ставок приватизаційних аукціонів ФДМУ сягнула 27,2 млн грн. У 8 аукціонах взяли участь 29 підприємців, а завдяки конкуренції вартість активів зросла майже у 4 рази від стартової ціни.

У перший тиждень травня у попиті здебільшого була приватизація нерухомості. Серед активів — дільниця ветлікарні та виробничі будинки в Рівненській області, нерухомість у Полтавській та Кіровоградській областях, будівлі пансіонату у Чернівецькій області. Також нового власника знайшов Коростишівський спиртовий комбінат.

З 8 по 12 травня Фонд держмайна планує 6 приватизаційних аукціонів. Підприємцям пропонується придбати, Придніпровський центр Держпраці, приміщення в Івано-Франківській області, будівлі для тваринництва та приміщення ветлікарень у Волинські та Львівській областях.

Кожен може зробити свій внесок в Перемогу України взявши участь в прозорих приватизаційних аукціонах, адже всі кошти, які залучає Фонд держмайна йдуть на підтримку Сил Оборони.

Детальніше про наступні аукціони Ви можете дізнатися на сайті privatization.gov.ua. Також ми публікуємо оголошення цікавих об’єктів приватизації у телеграм-каналі «Приватизація в Україні».

Залишити відповідь