Інвестиційний дайджест приватизації №15, квітень 2023

Публікуємо п’ятнадцятий інвестиційний дайджест приватизації за 2023 рік. У ньому Ви знайдете актуальні лоти приватизаційних аукціонів. Активи знадобляться у харчових, монтажних, офісних, машинобудівних, торгових проєктах. Усі пропозиції за посиланням: https://bit.ly/3o3XSft

Розповімо про деякі аукціони з переліку:

Придніпровський експертно-технічний центр Держпраці.

Площа майна складає 2680,1 м². Центр держпраці тривалий час здійснював технічні випробування та діагностування машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

Місцезнаходження: м. Дніпро, вул. Ніла Армстронга (Казакова), 1Д

Стартова ціна – 14,6 млн грн. Дата аукціону – 08 травня. Посилання на об’єкт – https://bit.ly/3KpgopX.

Ганнопільський спиртзавод

Площа майна складає 10208,2 м². До складу майнового комплексу входять близько 60 будівель та споруд: адміністративні приміщення, виробничі корпуси, гаражі, вагові, спиртосховища тощо.

Місцезнаходження: Хмельницька обл., Славутський р-н, с. Ганнопіль. Стартова ціна — 3,8 млн грн. Дата аукціону – 14 квітня. Посилання на об’єкт – https://bit.ly/42x4v9Y

Криворізький експертно-технічний центр Держпраці

Площа майна складає 5 464,82 м². Актив має на балансі 4 одиниці нерухомого майна та 19 одиниць транспортних засобів та спецтехніки.

Місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, вул. Миколи Світальського та вул.Самотічна.

Стартова ціна – 19,2 млн. грн. Дата аукціону – 28 квітня. Посилання на об’єкт – https://bit.ly/3nKLJvJ.

Запрошуємо інвесторів ознайомитися з повним переліком об’єктів. Детальніше про кожен з них та навіть більше на privatization.gov.ua. Також у нашому телеграм-каналі Приватизація в Україні ми публікуємо оголошення найпривабливіших пропозицій приватизації.

Залишити відповідь