З 27 по 31 березня ФДМУ планує провести 27 приватизаційних аукціонів

Наступного тижня команда ФДМУ планує провести 27 приватизаційних аукціонів. Аукціони заплановані у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Київській, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Львівській, Рівненській Одеській, Полтавській, Тернопільській, Чернігівській та Хмельницькій областях. Об’єкти знадобляться у господарстві, торгівлі, ремонтно-монтажній справі, виробництві, облаштуванні дачних ділянок.

Ми відібрали 5 на нашу думку найцікавіших лотів із цього переліку:

Західний експертно-технічний центр Держпраці

Площа 1203 м². Актив розташований поруч з трасою М06, що тягнеться усім Львовом та прилеглими селами і селищами. У близько 300 метрах знаходиться ТЦ.

Адреса: м. Львів, вул. Богдана Хмельницького, 233А. Стартова ціна – 37,29 млн грн. Дата аукціону – 28 березня. Посилання на аукціон – https://bit.ly/40vsrsu, на об’єкт – https://bit.ly/3yyeb6e.

Центр підготовки персоналу

Площа 3151 м². Актив розташований поруч з Дніпром, Дівич-Горою та Трипіллям. Підприємство безпечне для довкілля та не здійснює викидів шкідливих речовин.

Адреса: Стартова ціна – 9,1 млн грн. Дата аукціону – 31 березня. Посилання на аукціон – https://bit.ly/3yZZdWI, а на об’єкт – https://bit.ly/3YLTFJW.

Дослідний інститут з кабінетами у центральній частині Одеси

Площа 684 м². Актив розташований на другому поверсі офісної будівлі, що у 10 хв їзди від Аркадії.

Адреса: м. Одеса, вул . І. Франка, 55. Стартова ціна – 5,6 млн грн. Дата аукціону – 29 березня. Посилання на аукціон – https://bit.ly/3lxDkLi, на об’єкт – https://bit.ly/3JE3CVs.

Будинок з гаражами

Площа 238 м². Актив розташований неподалік траси Е50. Має сполучення з Павлоградом та Дніпром.

Адреса: Дніпропетровська обл., Петропавлівський р-н, смт Петропавлівка, вул. Сонячна, 43А. Стартова ціна — 840 тис. грн. Дата аукціону – 28 березня. Посилання на аукціон – https://bit.ly/3z1fafz, на об’єкт – https://bit.ly/3Fug9bH.

Рівненський автомобільний ремонтний завод

Площа 7041 м². Майновий комплекс складається з 25 об’єктів нерухомості та інфраструктури: це адміністративні приміщення, гаражі, склади, виробничі приміщення та дільниці ремонту, будівлі насосних, трансформаторних, теплотраси, бесідки, під’їзні шляхи тощо. 

Адреса: м. Рівне, вул. Соборна, 364В. Стартова ціна – 616 тис. грн. Дата аукціону – 31 березня. Посилання на аукціон – https://bit.ly/3K1TFRU, на об’єкт – https://bit.ly/3Gp7GXS.

Інформація про інші пропозиції приватизації наступного тижня є на privatization.gov.ua. Також ми публікуємо оголошення з приватизаційними аукціонами у нашому телеграм-каналі «»Приватизація в Україні».

Залишити відповідь