На Дніпропетровщині планують приватизацію ще одного будинку

30 березня команда ФДМУ планує провести аукціон з приватизації будинку зі спорудами у дніпропетровському селищі. Актив, площею 226,5 м², включає у себе: амдінбудинок, гараж, металеві огорожу та ворота. Стартова ціна складає 299 тис. грн без ПДВ.

Актив знаходиться близько в’їзду до селища Софіївка. Будинок розташований біля траси Р06. З неї можливо виїхати на автошлях  Н11, що веде до Кривого Рогу та Дніпра. Шлях до першого складає трохи менше 40 км, а до другого – майже 90 км. Поруч з активом знаходяться кав’ярні, стадіон, магазини та будинок культури.

До складу об’єкту приватизації входять 4 будівлі та споруди. Це: адміністративна будівля 63,9 м², матеріали: фундамент – бутовий камінь, стіни – ракушняк обкладений цеглою, покрівля – шифер, перекриття – дерево, підлога – дерево, підведене електропостачання;  будівля гаражів з складами, площею 62,1 м², матеріали: фундамент – цегляний, стіни – цегла, шлакоблок, покрівля – шифер, перекриття – дерево, підлога – бетон;  вбиральня, матеріал: стіни – цегла, покрівля – шифер;  металеві ворота, площею 7,4 м², та огорожа, площею 93,1 м². 

Місцерозташування активу: Дніпропетровська обл., Криворізький р-н, смт Софіївка, вул. Больнична, 58

Беріть участь в аукціоні за посиланням: https://bit.ly/3Jv69Qt, реєстрація триває до 29 березня, 20:00. 

Дізнавайтесь більше про цей об’єкт приватизації на його сторінці – https://bit.ly/3JSgmIf

Усі найцікавіші пропозиції приватизації знаходяться на нашому сайті privatization.gov.ua, а також у нашому телеграм–каналі Приватизація в Україні. Запрошуємо підписуватися та слідкувати, аби бути в курсі усіх новин про приватизацію в Україні.

Залишити відповідь