З 20 по 24 березня ФДМУ планує провести 20 приватизаційних аукціонів

Наступного тижня наша команда планує провести 20 приватизаційних аукціонів. Аукціони заплановані у Вінницькій, Волинській, Київській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Тернопільській, Черкаській та Чернігівській областях. Виставлені на приватизацію об’єкти знадобляться у господарстві, готельній справі, ремонтно-монтажній справі, виробництві, облаштуванні дачних ділянок, торгівлі.

Ми відібрали 5 на нашу думку найцікавіших лотів із цього переліку:

Центр підготовки персоналу

Площа майна складає 3151 м². Це головний і єдиний корпус, що розташований поруч з Дніпром, Дівич-Горою та Трипіллям. Підприємство безпечне для навколишнього середовища та не здійснює викидів шкідливих речовин.

Місцезнаходження: Стартова ціна – 18,3 млн грн. Дата аукціону – 23 березня. Посилання на аукціон – https://bit.ly/409NUXF, а детальніше про об’єкт – https://bit.ly/3YLTFJW.

«Білоцерківський завод «Еталон»  

Площа майна складає 12 166 м². До майнового комплексу входять 16 будівель та споруд: адміністративні приміщення, виробничі корпуси, гааражі, мийка для автомобілів, прохідні тощо. Також до складу «Еталону» входять 4 транспортних засобів: тягач, причіп, ескаватор, автонавантажувач. Раніше підприємство виробляло дозиметри.

Місцезнаходження: Київська обл., м. Біла Церква, вул. Сухоярська, 16. Стартова ціна — 18,2 млн грн. Дата аукціону – 20 березня. Посилання на аукціон – https://bit.ly/3mVkPRx, а на об’єкт – https://bit.ly/3lxdgj5.

Гаражі з допоміжними спорудами 

Площа майна складає 2 031 м². До групи інвентарних об’єктів входять 7 будівель та споруд: дизельний гараж, мехцех, керносховище, баня санпропускник-котельня, піднавіс, гараж та склад матеріалів. Через місто, у якому знаходиться об’єкт приватизації, пролягають дві автомобільні траси – Н22 та Р15.

Місцезнаходження: Волинська обл., м. Володимир , вул. Луцька, 80В. Стартова ціна – 2,3 млн грн. Дата аукціону – 22 березня. Посилання на аукціон – https://bit.ly/3yGx8DF, а на об’єкт – https://bit.ly/3LateKC.

Ремонтно–монтажне підприємство 

Площа майна складає 1 654 м². До складу майнового комплексу входять 14 будівель та споруд: гараж, склад, ганок, навіс, цех-склад, ремонтна, під’їзний шлях тощо. Приватизації підлягають також три транспортні засоби підприємства.

Місцезнаходження: м. Одеса, вул. Семінарська, 15а (адреса контори) та Одеська обл., Одеський р-н, смт Авангард, вул. Базова, 5. Стартова ціна – 1,5 млн грн. Дата аукціону – 22 березня. Посилання на аукціон – https://bit.ly/40dKSBy, а на об’єкт – https://bit.ly/41LiEjr.

Споруди для очистки води

Площа майна складає 752 м². До приватизації пропонуємо: аеротанк-стабілізатор, відстійник промивної води, блок доочистки стоків зі збірниками, установку біогенного підживлення, хлораторну, змішувач з хлором, мулоущільнювач.  

Місцезнаходження: Вінницька обл., Тульчинський р-н*, с. Городківка, вул. Благовіщенська, 103. Стартова ціна — 1 млн грн. Дата аукціону – 23 березня. Посилання на аукціон – https://bit.ly/3z1fafz, а детальніше про об’єкт – https://bit.ly/3Fug9bH.

Інформація про інші пропозиції приватизації наступного тижня є на privatization.gov.ua. Також ми публікуємо оголошення з приватизаційними аукціонами у нашому телеграм-каналі «Приватизація в Україні».

Залишити відповідь