Офісна будівля з двобоксовим гаражем на Дніпропетровщині. Аукціон 28 березня

28 березня ми плануємо провести приватизаційний аукціон із цікавим для логістичних проектів лотом. Це будівлі Державного центру сертифікації і експертизи сільськогосподарської продукції у Дніпропетровській області. Вони знаходяться неподалік траси Е50, яка йде всією Україною. Стартова ціна на актив складає 840 тис. грн за загальної площі майна у 238 м².

Запропоноване до приватизації майно складається з адміністративної будівлі підприємства, двобоксового гаражу, металевих воріт та паркану. Держпідприємство знаходиться на земельній ділянці площею 0,11 га. Траса міжнародного значення Е50 знаходиться у 5 км від об’єкта приватизації – проїзд здійснюється автошляхом Т02424. Павлоград, місто обласного значення, знаходиться у менш ніж 50 км, а Дніпро – на відстані 120 км.

На базі майна можливо створити логістичний центр.

Приміщення адміністративної будівлі всередині

Майно підприємства не перебуває в оренді. Усі його об‘єкти підлягають приватизації. 

Точні адреси місцезнаходження підприємства – Дніпропетровська обл., Петропавлівський р-н, смт Петропавлівка, вул. Сонячна, 43А. 

Беріть участь в аукціоні за посиланням: https://bit.ly/3l9IblH, реєстрація триває до 27 березня, 20:00. 

Дізнавайтесь більше про об’єкт приватизації на його сторінці – https://bit.ly/3ZIiEiC

Усі найцікавіші пропозиції приватизації знаходяться на нашому сайті privatization.gov.ua, а також у нашому телеграм-каналі Приватизація в Україні. Запрошуємо підписуватися та слідкувати, аби бути в курсі усіх новин про приватизацію в Україні.

Залишити відповідь