Базу відпочинку «Світанок» у Миколаївській області виставили на приватизацію

15 березня команда ФДМУ планує провести приватизаційний аукціон із лотом на південно-східному напрямку Миколаївщині – база відпочинку «Світанок». Стартова ціна майна складає 946 тис. грн за його загальної площі майна у 467 м².

«Світанок» знаходиться у селі Рибаківка, що розташоване близько до прибережної зони. Сюди легко та зручно діставатися від відомого Коблеве. Поруч зі «Світанком» є кілька інших баз відпочинку та міні готелів. Тут також неподалік знаходяться мис Аджияск, пам’ятка «лавка з вапняку», з якої туристи спостерігають за морем.

База відпочинку складається зі спального будинку площею 161 м², спальний будинок площею 31 м², спальний будинок площею 31 м², спальний будинок площею 31 м², їдальня площею 45 м², склад-гараж, вбиральня, душові, навіс з умивальником, душова кабіна, навіс над біовбиральнею, огорожі, хвіртки, ворота та замощення.

Майно «Світанку» не перебуває в оренді. 

Переможець приватизаційного аукціону зобов’язаний зберігати роботу бази відпочинку за її основним видом діяльності протягом наступних 5 років після підписання договору купівлі-продажу. 

Точна адреса місцезнаходження об’єкта оренди: Миколаївська обл., Миколаївський р-н, с. Рибаківка, вул. Очаківська, 1в.

Беріть участь в аукціоні за посиланням – https://bit.ly/3kNJKFZ. Реєстрація триває до 15 березня, 20:00.

Дізнавайтесь більше про об’єкт приватизації на його сторінці – https://bit.ly/3kKHK1e.

Усі найцікавіші пропозиції приватизації знаходяться на нашому сайті privatization.gov.ua, а також у нашому телеграм-каналі Приватизація в Україні. Запрошуємо підписуватися та слідкувати, аби бути в курсі усіх новини про приватизацію в Україні.

Залишити відповідь