ФДМУ виставив Рівненський автомобільний ремонтний завод на приватизаційний аукціон

В останній день березня, 31 числа, наша команда планує провести аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу автомобільного ремонтного заводу у Рівному. Стартова ціна складає 616,9 тис. грн за загальної площі майна підприємства у 7041 м².

Рівненський автомобільний ремонтний завод розташований у північно-східному напрямку Рівного поруч з трасою Н22. Цей автомобільний шлях тягнеться уздовж всього міста. Це дозволяє дістатися підприємства із будь-якої частини міста. Зокрема, це спрощує пересування до нього і з прилеглих сіл та селищ.

Майновий комплекс Рівненського автомобільного ремонтного заводу складається з 25 об’єктів нерухомості та інфраструктури – адміністративних приміщень, гаражів, складів, виробничих приміщень та дільниць ремонту, будівель насосних, трансформаторних, теплотраси, бесідки, під’їзних шляхів тощо. Майно знаходиться на земельній ділянці у 13 га.

На балансі Рівненського автомобільного ремонтного заводу також перебувають 8 транспортних засобів: автобус ПАЗ-672, автомобілі: «Волга», РАФ-2203, ЗІЛ-ММЗ-4502, КАМАЗ-53212, причіп, автомобільний кран та екскаватор трактор «Беларусь».

Майно Рівненського автомобільного ремонтного заводу не перебуває в оренді. 

Підприємство збиткує три роки поспіль: у 2020 році на 4,9 млн. грн, у 2021 – на 3,1 млн грн, а у 2022 році – на 5,6 млн грн.

Рівненський автомобільний ремонтний має і заборгованості. Зокрема, борги по заробітній платі станом на 31 грудня 2022 склали 8,2 млн грн, по розрахунках зі страхування – 10,1 млн грн, з бюджетом – 17,2 млн грн.

Переможець приватизаційного аукціону зобов’язаний погасити заборгованості підприємства та зберігати у штаті працівників протягом півроку після підписання договору купівлі-продажу Рівненського автомобільного ремонтного заводу. 

Точна адреса місцезнаходження об’єкта оренди: м. Рівне, вул. Соборна, 364-В.

Беріть участь в аукціоні за посиланням – https://bit.ly/3EZlBmz. Реєстрація триває до 30 березня, 20:00.

Дізнавайтесь більше про об’єкт приватизації на його сторінці – https://bit.ly/3Zv7n5i.Усі найцікавіші пропозиції приватизації знаходяться на нашому сайті privatization.gov.ua, а також у нашому телеграм-каналі Приватизація в Україні. Запрошуємо підписуватися та слідкувати, аби бути в курсі усіх новини про приватизацію в Україні.

Залишити відповідь