Барський спиртовий комбінат виставили на приватизацію – аукціон 15 березня

15 березня Фонд держмайна проведе аукціон з приватизації Барського спирткомбінату на Вінниччині. Стартова ціна складає 4,5 млн грн.

Спирткомбінат знаходиться у Барі на заході Вінницької області, близько Хмельницької області. Це відкриває широкі логістичні можливості. Поруч зі спирткомбінатом прокладені автомобільні дороги, що дозволяють швидко пересуватися в межах названих областей.

До складу майнового комплексу Барського спиртового комбінату входять близько ста об’єктів нерухомості загальною площею понад 24 884 м²  – склади, спиртосховища, виробничі приміщення, гаражі, магазин, мости автомобільний та пішохідний тощо.

Крім нерухомості підприємство має 26 транспортних засобів та виробниче обладнання. 

Майно Барського спирткомбінату не перебуває в оренді, проте на його балансі є споруди, що не підлягають приватизації – протирадіаційне укриття та пожежна автоцистерна.

Площа 11 земельних ділянок спирткомбінату складає 119 га.

Востаннє Барський спирткомбінат випускав продукцію до 2009 року, а протягом попередніх трьох років – збиткує. Так, у 2020 році спирткомбінат зазнав збитків на 1,8 млн грн, у 2021 році – на 2,9 млн грн, а 2022 року – на 5,2 млн грн. Станом на 31.12.2022 заборгованість спирткомбінату сягнула 31,5 млн грн: 2,48 млн по заробітній платі, 5,94 млн – податків із заробітної плати, 7,26 млн – перед бюджетом та 15,8 млн грн іншої кредиторської заборгованості.

Переможець приватизаційного аукціону зобов’язаний погасити ці борги протягом півроку після підписання договору купівлі-продажу.

Точна адреса місцезнаходження об’єкта оренди: Вінницька область, Жмеринський р-н, м. Бар, вул. Б.Хмельницького, 34.

Беріть участь в аукціоні за посиланням – https://bit.ly/3KLw5d5. Реєстрація триває до 14 березня, 20:00.

Дізнавайтесь більше про об’єкт приватизації на його сторінці – https://bit.ly/3kv5jel.

Усі найцікавіші пропозиції приватизації знаходяться на нашому сайті privatization.gov.ua, а також у нашому телеграм-каналі Приватизація в Україні. Запрошуємо підписуватися та слідкувати, аби бути в курсі усіх новини про приватизацію в Україні.

Залишити відповідь