Будинок у передгір’ї Карпат – приватизаційний аукціон 25 січня

25 січня Фонд держмайна проведе аукціон з приватизації будинку дільниці ветлікарні з господарськими приміщеннями на Івано-Франківщині. Стартова ціна — 29 тис. грн.

Будівлі знаходяться у Витвиці – селі з родючими грунтами за 18 км від Долини та 50 км від Калуша. Туристи тут тимчасово зупиняються на узбережжі річок чи біля лісу перед продовженням поїздки.  У селі мандрівники мають змогу відвідати ботанічні та комплексні пам’ятки природи, водоспад Гуркало-Лужанський. Станом на 2021 рік у Витвицях діяли 513 господарств. 

У Витвицькій територіальній громаді загалом функціонують фермерські господарства, що спеціалізуються, зокрема, на вирощуванні сої, саджанців дубу, відгодівлю племінних баранів, реалізацію ягнят, м’яса овець романівської породи.

Актив, загальною площею 236 м², включає у себе: одноповерхову будівлю ветлікарні з підвалом, будівлю стайні, вбиральню, хвіртку. Характеристики будівлі безпосередньо ветлікарні: фундамент – бутобетон, стіни – цегляні, покрівля даху – шифер. Наявне електропостачання, газопостачання та пічне опалення.

Майно перебуває у задовільному стані та знаходиться за адресою: Івано-Франківська область, Калуський р-н, с. Витвиця, вул. Красівського, 101.

Взяти участь в аукціоні – https://bit.ly/3W7CuBa. Реєстрація триває до 24 січня.

Детальна інформація щодо майна, що підлягає приватизації та умови приватизації за посиланням — https://bit.ly/3GYl2uB

Усі найцікавіші пропозиції підписуйтесь на наш телеграм канал Приватизація в Україні.

Залишити відповідь