Тут може бути магазин чи заклад харчування: на приватизації просторе приміщення на Івано-Франківщині

26 грудня відбудеться аукціон з приватизації приміщення у одному з туристичних магнітів Івано-Франківщини – селищі Богородчани.

Місцерозташування об’єкту: Івано-Франківська обл., смт Богородчани, вул. Шевченка, 7, корп. 4

Стартова ціна об’єкта приватизації — ₴48 тис. Прийом пропозицій до участі в аукціоні триває до 25 грудня.

Актив розташований просто на в’їзді до селища, на узбіччі головної дорожньої артерії населеного пункту – траси Н09, що веде до популярних гірських курортів України – Яблуниці, Буковель, Яремче, Верховина, Драгобрат.

Саме селище Богородчани розташоване близько обласного центру, до якого часто курсують маршрути. Також тут є багато унікальних пам’яток, що приваблюють туристів: Костел графині Потоцької 1745 року, Домініканський монастир 1742-1762 рр, Палата духовенства келії 1762 рік, Манявський скит та Манявський водоспад. Для місцевих та гостів селища також пропонуються кілька готелів та ресторани. У сусідньому селі Підгір’я, знаходиться “Парк історії Землі” із багатьма представниками доісторичного періоду.

Тож Богородчани – ідеальна місцина для бажаючих відпочити від рутини великого міста, перед великими подорожами та для створення незабутніх сімейних та товариських вихідних. Новий заклад на базі представленого об’єкта приватизації лише сприятиме комфортному перебуванню у селищі.

Площа приміщення складає 576 м². Під’єднані необхідні для роботи комунікації – електропостачання, водопостачання, каналізація.

Взяти участь в аукціоні – https://bit.ly/3hK8CNc.

Умови приватизації активу та обмеження щодо використання майна, що підлягає приватизації за посиланням — https://bit.ly/3Ga0qPN

Також, аби не пропустити найцікавіші пропозиції підписуйтесь на наш телеграм канал Приватизація в Україні.

Залишити відповідь