Акції «Оріон» в Одесі на приватизації вже цієї п’ятниці: триває прийом пропозицій до участі в аукціоні

23 грудня відбудеться аукціон з приватизації частки державного пакету акцій розміром 50% статутного капіталу ПАТ «Машинобудівне виробниче об’єднання «Оріон». Місцерозташування нерухомого майна товариства: м. Одеса, вул. Житомирська (Академіка Гаркавого), 6, вул. Болгарська, 71, вул. Болгарська, 80, вул. Степова, 9 та Миколаївська дорога, 142.

Стартова ціна об’єкта приватизації — ₴6,8 млн. Прийом пропозицій до участі в аукціоні триває до 22 грудня.

Виробничі приміщення «Оріон» розташовуються у центральних частинах міста, а водна станція товариства – у прибережній зоні. 

До тимчасового призупинення виробничої діяльності «Машинобудівне виробниче об’єднання «Оріон» розробляло компресори для холодильників та інше холодильне обладнання. Наразі основним джерелом отримання доходів товариства є надання в оренду власних приміщень. Так, на базі одного з виробничих цехів функціонує заклад громадського харчування.

Площа нерухомого майна товариства «Оріон» складає 39 511 м². До нього входять такі об’єкти, що підлягають приватизації: адмінбудівлі, складські приміщення, гаражі, лабораторія та виробничі цехи. 

Взяти участь в аукціоні – https://bit.ly/3FGWSTI.

Умови приватизації активу та обмеження щодо використання майна, що підлягає приватизації за посиланням — https://bit.ly/3Wufn4j

Також, аби не пропустити найцікавіші пропозиції підписуйтесь на наш телеграм канал Приватизація в Україні.

Залишити відповідь