Приватизація лабораторно-експериментального корпусу в Києві відбудеться 26 жовтня

26 жовтня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації об’єкту незавершеного будівництва – лабораторно-експериментального корпусу, що розташований за адресою: м. Київ, вул. Алма-Атинська, 8. 

Стартова ціна – 18,3 млн грн, гарантійний внесок для участі в аукціоні становить 3,7 млн грн. Заявки для участі в електронному онлайн-аукціоні приймаються до 25 жовтня.

Площа об’єкта – 4100 м², земельної ділянки – 0,2847 га. Об’єкт приватизації – 9-поверхова залізобетонна будівля та прибудований до неї одноповерховий цех. 

Рівень готовності лабораторного корпусу – 50%, будівлі експериментального цеху – 59%. Актив має вигідне розташування та інвестиційний потенціал. 

Відстань від лабораторно-експериментального корпусу до Дарницької площі – 2,3 км, до центру міста (Головпоштамт) – 13,2 км, залізничного вокзалу – 16,8 км, річкового порту – 12,0 км. Докладніше про об’єкт – за посиланням: https://cutt.ly/uB0EriI

Запрошуємо до участі в приватизаційних аукціонах! З найкращими пропозиціями ви можете ознайомитись в нашому інвестменю: https://privatization.gov.ua/restart-2022/

Залишити відповідь