Приватизаційні аукціони 19 жовтня завершились із загальним результатом у 59 млн грн

19 жовтня в системі Прозоро Продажі відбулися онлайн-аукціони з приватизації 5 об’єктів державної власності, серед яких 2 будівлі, ЄМК державного підприємства «Науково – дослідний інститут «АКОРД», ЄМК ДП «Київський державний науково-дослідний інститут текстильно-галантерейної промисловості» та ЄМК Державного підприємства «Юрковецький спиртовий завод».

Загальна сума фінальних пропозицій на торгах склала 59 млн грн. За право приватизувати зазначені активи змагалися від 2 до 6 учасників.

Наступний крок – публікація протоколів торгів протягом 7 робочих днів. Після цього переможці аукціонів мають сплатити запропоновані ними суми протягом 20 днів та підписати договори купівлі-продажу.

Голова Фонду державного майна Рустем Умєров наголосив, що приватизація – це інвестиція у повоєнну відбудову України: “Аукціони продовжуватимуться. Вкладаючи кошти, підприємці сприяють обороні та відбудові України!”.

Він також нагадав підприємцям про можливість дізнаватися про наступні приватизаційні аукціони на сайті privatization.gov.ua.

Залишити відповідь