Київщина: оголошено онлайн-аукціон з приватизації будівлі площею 474,30 м²

18 березня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації нежитлової будівлі (їдальні), що не увійшла до статутного капіталу ВАТ «Племінний завод «Дзвінкове». Актив розташований у Київська обл,Васильківський р-н, с. Плесецьке, по вул. Варовицька, 20-б.

Стартова ціна — 1 305 900 гривень, а заявки для участі в торгах приймаються до 17 березня.  

Актив складається з приміщення їдальні (основна зала)  загальною площею – 115,2 м² та кухні – 34,0 м². Також наявні підсобні приміщення, санвузли та тамбури, адміністративні, складські та допоміжні приміщення, приміщення котельні тощо. Загальна площа всіх об’єктів нерухомості складає 474,30 м². Будівля має 4 окремі входи, що умовно формують окремі групи приміщень, в які можна потрапити через центральний вхід.

Будівельні характеристики: фундамент – бетонний, стіни – цегляні, перегородки – цегляні, міжповерхові перекриття – з/бетон, покрівля – шифер, двері – металеві та дерев’яні.

Наявне все необхідне інженерне обладнання: електрика, водопровід та каналізація.

Земельна ділянка окремо не виділена.

Об’єкт розташований в серединній частині села Плесецьке, неподалік від межі закінчення села. Неподалік розташовані приватні житлові будинки, будівлі торгівельного призначення та поля сільськогосподарського призначення. Під’їзд до об’єкту здійснюється по асфальтованій дорозі.

Детальніше про об’єкт приватизації за посиланням  —  https://bit.ly/3unRPj6 .

Залишити відповідь