1 березня відбудеться аукціон з приватизації Струтинського спиртового виробництва

1 березня відбудеться аукціон з приватизації Окремого майна Струтинського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт» зі стартовою ціною 31,3 млн грн.

Актив розташований у Золочівському районі Львівської області в Струтин на вул. Зарицького Олексія Блаженного свщмч, 2.

Стартова ціна  — 31 338 685 гривень, розмір гарантійного внеска  становить 3 133 868,47 гривень. Заявки для участі в онлайн-аукціоні приймаються до 28 лютого.

Об’єкт приватизації засновано у 1906 році, востаннє актив модернізовано у 2019 році. Підприємство займається виготовленням спирту етилового ректифікованого та забезпечене усім необхідним обладнанням та комуікаціями у задовільному стані.

Струтинське -МПД та зберігання спирту має у своєму складі :

  • 24 об’єкти нерухомого майна загальною площею 11959,7 кв.м.;
  • більше 10 одиниць транспортних засобів;
  • понад 600 одиниць устаткування. 

Повний перелік рухомого та нерухомого майна розміщений за посиланням — https://cutt.ly/OONEj1g

Загальна площа земельних ділянок становить 14,6692 га.

Згідно з умовами приватизації, новий власник зобов’язаний протягом 5-ти робочих днів з моменту переходу до покупця права власності на об’єкт приватизації покупець зобов’язаний перерахувати на рахунок ДП “Укрспирт”, як балансоутримувача майна, грошові кошти у сумі 31 338 684,70 грн для погашення ДП “Укрспирт” боргів із заробітної плати, перед бюджетами ( у тому числі штрафних санкцій) та з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, та іншої простроченої кредиторської заборгованості.
Детальніша інформація про Струтинського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт»:https://cutt.ly/QONRSnr .

Залишити відповідь