Оголошено аукціон з приватизації Вузлівського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП “Укрспирт”

8 грудня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації Окремого майна  Вузлівського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП “Укрспирт”. Актив розташований за адресами: Львівська область, Червоноградський р-н, с. Вузлове, вул. Шевченка, 7 та Львівська обл., Червоноградський р-н, м. Радехів, вулиця Галицька, 6. 


Об’єкт приватизації заснований у 1912 році. Вузлівське місце провадження діяльності та зберігання спирту ДП “Укрспирт” складається з 24 об’єктів нерухомого майна, 31 одиниці транспортних засобів та 516 одиниць устаткування.

Загальна площа п’яти земельних ділянок на яких розташований актив складає 12,7013 га.

На території Вузлівського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП “Укрспирт” перебуває майно, яке не увійшло до складу об’єкта приватизації, а саме: готова продукція, товари, сировина і матеріали, у тому числі сировина у незавершеному виробництві, паливо тощо. ДП “Укрспирт” має беззастережне право користування та розпорядження майном, яке не увійшло до складу об’єкта приватизації та продовжує перебувати на балансі.

На балансі ДП “Укрспирт” перебуває протирадіаційне укриття площею 239,6 кв.м, яке входить до складу приміщення будівлі головного корпусу за адресою: Львівська обл., Червоноградський (колишній – Радехівський) р-н, с.Вузлове, вул. Шевченка, 7 і не підлягає приватизації. Даний об’єкт цивільної оборони і залишається на балансі ДП “Укрспирт”.
Стартова ціна об’єкта приватизації становить –  21 076 368 гривень.

Заявки для участі в електронному аукціоні без умов приймаються до 7  грудня.

Детальніше про об’єкт: https://bit.ly/3ohUlXm .

Залишити відповідь