Частина комплексу будівель цеху «Електроремонт» загальною площею 1895,6 м² у Херсонській області виставлена на приватизаційний онлайн-аукціон

18 жовтня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації частини комплексу будівель цеху «Електроремонт» за адресою: Херсонська область, Каховський р-н, с. Тавричанка, вул. Мелітопольська, 8. 

До складу об’єкта приватизації входить: двоповерхова будівля ремонтно-механічної майстерні (1834 м²), одноповерхові будівлі охорони та бухгалтерії (20,5 м²), одноповерхова будівля для зберігання ємностей (3,8 м²), трансформаторна підстанція (37,3 м²), вбиральні, огорожі.

Стіни будівель – цегляні, фундамент – залізобетонний, перекриття – залізобетонні плити, підлога – лінолеум та керамічна плитка, вікна та двері – дерев’яні, покрівля – шиферна, огорожа – бетонні плити, ворота – металеві.

Будівля опалюється, також наявні: каналізація, водопостачання та електропостачання.

Площа земельної ділянки, на якій розташований об’єкт – 2,0351 га.

Об’єкт має гарне розташування. На відстані 15 км від населеного пункту знаходиться дендрологічний парк «Асканія-Нова», що є одним із найбільших, найстаріших та добре збережених парків України. За 14 км від села розташований автомобільний шлях регіонального значення Р 47, який проходить територією Херсонської області, через Херсон – Нову Каховку – Генічеськ. Відстань від села до міста Херсон – 136 км.

Стартова ціна об’єкта приватизації становить 2 659 205 грн. 

Заявки для участі в онлайн-аукціоні приймаються до 14 жовтня включно.

Детальніше про об’єкт: https://bit.ly/3yZhN00.

Залишити відповідь