ЄМК ДП «Харківський науково-дослідний інститут комплексної автоматизації» виставлений на приватизаційний онлайн-аукціон

8 жовтня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Харківський науково-дослідний інститут комплексної автоматизації» за адресами: м. Харків, пров. Кузнечний, 2 та пров. Кузнечний, 4/6.

Переможець прозорого аукціону отримає у власність 12 одиниць нерухомого майна, а саме: адміністративний корпус, лабораторні корпуси, склади, полігон, сарай, склад-гараж, прохідну з забором, споруду охорони. Загальна площа будівель та споруд складає 3469,7 м². 

Також до складу об’єкта приватизації належать 4 споруди: дворове покриття, навіс для автостоянки, огорожа, криті автомобільні стоянки. Окрім того, на балансі підприємства  перебувають чотири транспортні засоби, а також 1055 одиниць інших необоротних активів.

Об’єкт приватизації розташований на земельній ділянці площею 0,9062 га.

Державне підприємство «Харківський науково-дослідний інститут комплексної автоматизації» утворене в 1992 році та є головним інститутом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України з розробки та впровадження керуючих і інформаційно-обчислювальних систем (УВС і ІОС) верхнього рівня в складі АСУ ТП енергоблоків ТЕС і АЕС.

Об’єкт приватизації має гарне розташування у центральній частині міста Харкова. Неподалік розташовані освітні та комерційні заклади, амбулаторія. 

Стартова ціна об’єкта приватизації становить 34 475 450 грн. 

Заявки для участі в онлайн-аукціоні приймаються до 7 жовтня включно.Більше інформації про об’єкт приватизації: https://bit.ly/3ExApHg.

Залишити відповідь